Appreciate God For What You Are


okaforjustice

(1) You think you are not pretty?

Answer-Someone is wishing to be as

pretty as you.
(2) You want more money ?

Answer-People are in poverty.

(3) You are hungry ?

Answer-A child is starving.

(4) You want to go to the mall ?

Answer-Someone is looking for anything

to wear just to stay warm.

(5) You want a boyfriend or girlfriend ?

Answer-Some children don’t have

parents.

(6) You don’t want to live any more ?.

Answer-Most people are striving to live.

(7) You are not brilliant ?.

Answer-Some will be very glad if he or

she knows a little of what you no

(8) You are chilly ?.

Answer-People are frozen.

(9) You need a car ?.

Answer-Some are crying day and night,

because they can’t even walk on

their feet.

Do not waste your time on things that you think you don’t have.

There is always…

View original post 21 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s